Välkommen till Sundom TV – Sundom Lokal TVs Hemsida

OBS! Alla program och sändningar har flyttats till  STVplay.fi / Sundom TVs Play / STV Play och kommer att finnas där också i fortsättning vilket betyder att alla videor och sändningar kommer att uppdaters direkt till stvplay.fi

Se Sundom TVs Direktsändning här eller i  Elisas Kabel-tv på kanalnummer 951 i Sundom & Fd Anvias kabel-tv.  ! Vid frågor eller problem kontakta oss på E-post info@sundomtv.fi


All viktig info  hittar du under Aktuellt och på våra socialamedier Facebook,Twitter och Instagram.

Sundom lokal-TV r.f. som är en ideell förening, startade sin verksamhet i december 1983.

Direktsändningarna, som är 1½ till 2 timmar långa, sänds 1 och 3 söndagen i varje månad och repris måndagen efter. Arkivsändningar sänds 2 och 4 söndagen i varje månad.

Vi har  uppehåll under sommarmånaderna juni-augusti. En infoslinga för meddelanden, gratulationer och annonser fungerar 24h/dygn året om läs mera här om slingan m.m.

Har du idéer och förslag till program eller har du egna video/smalfilmer som kunde publiceras, ta gärna kontakt med någon av oss på lokal-TV. Är DU själv intresserad att vara med i händelsernas centrum, eller är DU annars intresserad av video- och mediateknik, då är DU hjärtligt välkommen med i vår verksamhet.

Tag kontakt med någon i gruppen så får Du veta mer.

Nyaste nytt!

Sundom Spelmän på Gravgården 19.06.2019

https://www.youtube.com/watch?v=xeyas9n_FJ8 Sundom Spelmän

Inspirera och inspireras – Öland – Sundom

https://www.youtube.com/watch?v=w47aQKhshu4